Varkenshaas Medaillons

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 2 personen

300 gram varkenshaas peper zout aardapelschijfjes komkommer azijn suiker

HULPMIDDELEN

Rasp


Roergebakken varkenshaas medaillons met champignonroomsaus

Voorbereiding

Varkenshaas in medaillons snijden en evt de aardappelen voorkoken als je de aardappel schijfjes vers maakt

Bereidingswijze

De varkenshaas op zacht vuur niet te gaar bakken aardappel schijfjes bakken ondertussen de champignon room saus maken uit een zakje

Serveertips

Geraspte komkommer er bij doen

Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van rcjmbz
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Halloween wordt steeds populairder in NL en België. Maak leuke en gekke gerechten en geef een griezelig Halloween dinertje. De beste Halloweenrecepten vind je hier »… Lees verder »

Ze zijn weer volop verkrijgbaar: paddenstoelen in alle soorten en maten. Maar wat maak je ermee? Hier wat inspiratie en must-haves voor in de herfst!… Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies