Appelbeignets Met Vanillesaus En Kaneelijs

  • Nagerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

600 gram goudrenetten
60 gram suiker
scheutje kirsch
40 gram kaneelsuiker
beignetbeslag (kant en klaar te koop)
kaneel
vanillesaus
kaneelijs



Bereidingswijze

Beignetbeslag bereiden volgens de voorschriften op de verpakking.
Schil de goudrenetten en steek de klokhuizen eruit. Snijd de appels in schijven.
Meng de kaneel, de suiker en de kirsch (rum kan ook). Marineer de appelschijven erin.
Doop de uitgelekte appelringen in het beslag.Frituur de ingedoopte appelschijven op 160?C.
Laat de beignets goed uitlekken en rol ze door de kaneelsuiker (fijne suiker met kaneel erdoor gemengd).
Onmiddellijk serveren. Geef er vanillesaus en kaneelijs bij.

Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kerst_pasen_pinkster


Smult is een 90 pagina’s dik tijdschrift vol recepten voor de hele familie. Van cheesecake tot aan risotto, alles is stap voor stap te maken en enorm lekker! Het blad verschijnt 4x per jaar: elk seizoen ruim 60 nieuwe recepten. Deze maand bij Smult: de luxe Bredemeijer Duet Classic theepot met 70% korting! Op = op.
Bekijk de actie »

Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Go-Tan is op zoek naar familierecepten en mooie herinneringen. Doe mee met jouw familierecept en maak kans op een Go-Tan pakket of een plaatsje in het Go-Tan familiereceptenboek! … Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies