Vispotje

  • Portugees Hoofdgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

600 gr. visfilet (kabeljouw, koolvis, heek)
1 courgette, 1 paprika, 1 grote ui, 2 tenen knoflook, 1 pakje gezeefde tomaten, 1 potje creme fraiche, 100 gr.geraspte kaas, paneermeel, zout en peper.

HULPMIDDELEN

Grote ovenschaal


Een snelle, makkelijke visschotel met een zuidelijk tintje

Voorbereiding

Vermeng de gezeefde tomaten met driekwart van de creme fraiche. Pers er de twee tenen knoflook in uit. Doe de helft van deze massa in een ovenschaal. Snij de groeten fijn en voeg ze bij de gezeefde tomatenmassa
in de ovenschaal. Bestrooi de visfilets met zout en peper en leg ze ook in de schaal. Giet de rest van de tomatensaus over de visfilets. Vermeng de geraspte kaas met de paneermeel en het laatste restje creme fraiche en verdeel dit over de inhoud van de ovenschaal.

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 graden.
Zet drie kwartier in de oven.
Kan ook in de combitron (ca. 30 minuten op ontdooistand met 200 graden ).

Serveertips

Wij eten er stokbrood of tagilatelli bij en een bak frisse sla.

Leuk recept? Deel het
Reacties (3)
Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van amandelboompje
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies