Geglaceerde Uitjes!

  • Nederlands
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

Voor 4 personen:

400 g uitjes of sjalotten
40 g boter
1 theelepel suiker



Gelaceerde uitjes volgens mijn ?erg lekker!De leukste verrassingen aan tafel zitten soms in kleine bijgerechtjes, zoals deze uitjes in een zoet jasje.

Bereidingswijze

Bereiden: verhit de boter en fruit de gepelde uitjes hierin bijna gaar. Schep ze uit de pan, voeg de suiker toe aan het bakvet en laat het licht carameliseren. Doe er twee eetlepels water bij en schep dan de uitjes voorzichtig door het sausje.

Serveertips

Bereiding : ca. 15 minuten
Bevat per persoon : 415/100 kJoules/kcal., 1 g eiwit, 8 g vet, 5 g koolhydraten


Van welk nieuw supermarkt product ben jij fan? Stem en maak kans op een LG LED televisie (3x), Tefal-pannenset (10x), Princess VitaPure (3x) of Philips Senseo Original (5x)!

Stem en win »
Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van betty_d


Smult is een 90 pagina’s dik tijdschrift vol recepten voor de hele familie. Van cheesecake tot aan risotto, alles is stap voor stap te maken en enorm lekker! Het blad verschijnt 4x per jaar: elk seizoen ruim 60 nieuwe recepten. Deze maand bij Smult: de luxe Bredemeijer Duet Classic theepot met 70% korting! Op = op.
Bekijk de actie »

Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Go-Tan is op zoek naar familierecepten en mooie herinneringen. Doe mee met jouw familierecept en maak kans op een Go-Tan pakket of een plaatsje in het Go-Tan familiereceptenboek! … Lees verder »

het aspergeseizoen voor geopend! Op Smulweb vind je naast de immer populaire klassieker met ham en botersaus, talloze recepten met asperges. Kijk, kies en maak vanavond nog »… Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies