Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Joodse keuken
  4. Boterjus

Boterjus

Door: shalomshalom

  • Joods
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 20-10-2000

Favoriet in de Joodse keuken bij vis.

Ontdek meer:

Ingrediënten


200 g boter, 3 el azijn of citroensap, 3 el water, mespunt peper



Bereidingswijze

Doe water, azijn of citroensap, boter en peper in een pannetje. Breng het al roerend aan de kook. Blijven roeren tot een gladde gebonden jus is ontstaan.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van shalomshalom
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Volgend recept
Top