Vismousse

  • Spaans
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 6 personen

700 gr wijting- of kabeljauwfilets - 3 eieren - 150 gr room - zout en peper - citroen
Garnituur: 12 gekookte scampi's - 1 citroen - 2 tomaten - dille

HULPMIDDELEN

Een keukenmachine of cutter - 6 vuurvaste timbaaltjes


"Pudin de pescado"

Bereidingswijze

De visfilets mixen samen met de eierdooiers, de room, peper, zout en het citroensap. De eiwitten met een snuifje zout tot sneeuw kloppen en voorzichtig onder de bereiding scheppen. Dit mengsel over de timbaaltjes verdelen en deze 25 minuten au bain-marie in een matige oven (180?C) laten bakken. Storten en naar smaak versieren met scampi's, schijfjes tomaat en dille.

Serveertips

Warm serveren met gewelde boter of koud met een dikke tomatenfondue.
Tip : ? het storten van deze vismousse wordt kinderspel als je de schaaltjes met aluminiumfolie bekleedt.

Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van oleebolleken


Smult is het bomvolle receptenmagazine van Smulweb! In elk nummer vind je o.a. ruim 60 lekkere en maakbare recepten voor een seizoen lang kookinspiratie. Nu bij 1 jaar Smult: de cafetière van Bodum met een Simon Lévelt koffiepakket! Geniet dit voorjaar van de echte aroma's en smaken die vrij komen bij vers gezette koffie, nu met 60% korting! Op = op.
Bestel Smult hier »

Dagdeal
Bestel nu »

Leer echt Indonesisch koken in Amersfoort!

van 58
Alleen vandaag 45
Bestel nu »
Kijk voor alle aanbiedingen op:
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies