Vismousse

  • Spaans
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 6 personen

700 gr wijting- of kabeljauwfilets - 3 eieren - 150 gr room - zout en peper - citroen
Garnituur: 12 gekookte scampi's - 1 citroen - 2 tomaten - dille

HULPMIDDELEN

Een keukenmachine of cutter - 6 vuurvaste timbaaltjes


"Pudin de pescado"

Bereidingswijze

De visfilets mixen samen met de eierdooiers, de room, peper, zout en het citroensap. De eiwitten met een snuifje zout tot sneeuw kloppen en voorzichtig onder de bereiding scheppen. Dit mengsel over de timbaaltjes verdelen en deze 25 minuten au bain-marie in een matige oven (180?C) laten bakken. Storten en naar smaak versieren met scampi's, schijfjes tomaat en dille.

Serveertips

Warm serveren met gewelde boter of koud met een dikke tomatenfondue.
Tip : ? het storten van deze vismousse wordt kinderspel als je de schaaltjes met aluminiumfolie bekleedt.

Leuk recept? Deel het
Wie wint de FoodAward 2014?

Van welk nieuw supermarkt product ben jij fan? Stem en maak kans op een Samsung-tablet (5x), Tefal-pannenset (10x) of Jumbo spellenpakket (5x)!

Stem en win »
Reacties (0)
Over de plaatser
Meest bekeken

Wok je koelkast leeg wordt mogelijk gemaakt door Go-Tan

Wok je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Op de speciale wokjekoelkastleeg pagina zie je hoe je eenvoudig je koelkast leeg kan wokken. Geef op wat je nog hebt liggen en zoek daar recepten bij. Wokken doe je met Go-Tan!… Doe mee »

Je leest het in Smult, het magazine voor hobbykoks van Smulweb. Met recepten van o.a. Ellemieke Vermolen en Paul Hollywood - The Great British Bake Off. Actie: 4x nu 17,95 > … Doe mee »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies