Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Spaanse keuken
  4. Vismousse

Vismousse

Door: oleebolleken

  • Spaans
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 09-10-2000

Ingrediënten 6 personen


700 gr wijting- of kabeljauwfilets - 3 eieren - 150 gr room - zout en peper - citroen
Garnituur: 12 gekookte scampi's - 1 citroen - 2 tomaten - dille


Verder heb je nodig


Een Keukenmachine of cutter - 6 vuurvaste timbaaltjes


"Pudin de pescado"

Ontdek meer:

Bereidingswijze

De visfilets mixen samen met de eierdooiers, de room, peper, zout en het citroensap. De eiwitten met een snuifje zout tot sneeuw kloppen en voorzichtig onder de bereiding scheppen. Dit mengsel over de timbaaltjes verdelen en deze 25 minuten au bain-marie in een matige oven (180?C) laten bakken. Storten en naar smaak versieren met scampi's, schijfjes tomaat en dille.

Serveertip

Warm serveren met gewelde boter of koud met een dikke tomatenfondue.
Tip : ? het storten van deze vismousse wordt kinderspel als je de schaaltjes met aluminiumfolie bekleedt.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van oleebolleken
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Ontvang nu 5 nummers van Smult voor maar 19,95! Elk seizoen komt een nieuwe Smult en aan het eind van het jaar een extra kerstspecial! Klik hier voor meer!… Lees verder »

Scroll voor meer recepten
Top