Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Slanke keuken
  4. Vis Met Kerrie En Appel

Vis Met Kerrie En Appel

Door: koksmaat

  • Slanke keuken
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 06-10-2000

Ingrediënten 1 personen


150 gr. gefileerde kabeljauw,wijting of schelvis
peper,citroensap,zout
1/2 eetlepel dieetmargarine
klein stukje ui
mespuntje kerriepoeder
50 gr. schoongemaakte appel



Eenvoudig dieetrecept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Vis inwrijven met peper en zout en besprenkelen met weinig citroensap,ui fijnsnipperen,appel schillen en fijnsnijden

Bereidingswijze

Smelt de margarine en fruit hierin de ui met de kerrie,smoor de appel even mee.
Voeg nu de vis toe met een scheutje water en laat het geheel in ca. 10 minuten gaar stoven.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van koksmaat
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Ontvang nu 5 nummers van Smult voor maar 19,95! Elk seizoen komt een nieuwe Smult en aan het eind van het jaar een extra kerstspecial! Klik hier voor meer!… Lees verder »

Scroll voor meer recepten
Top