Broodpap

  • Nederlands Nagerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN

1 liter melk, 250 gram oud brood zonder korsten, 5 eetl. bruine basterdsuiker, 2 theel. kaneel, boter


Ik kreeg dit als heel klein meisje (die ontzettend slecht at) weleens van mijn moeder voorgeschoteld. Het schijnt al een heel erg oud recept te zijn. Simpel en lekker. Het was een van weinige dingen die ik echt lekker vond.

Bereidingswijze

Giet de melk in een pan en breng aan de kook. Snijd het brood in stukjes en doe die in de melk. Laat alles, goed roerend, op laag vuur even doorkoken. Haal de pan van het vuur en voeg de bruine basterdsuiker en kaneel toe. Roer alles goed door elkaar. Dien de broodpap zo warm mogelijk op diepe borden op en leg vlak voor het opdienen een klontje boter op de pap. Mmm Mmm

Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van luca30


Smult is het bomvolle receptenmagazine van Smulweb! In elk nummer vind je o.a. ruim 60 lekkere en maakbare recepten voor een seizoen lang kookinspiratie. Nu bij 1 jaar Smult: de cafetière van Bodum met een Simon Lévelt koffiepakket! Geniet dit voorjaar van de echte aroma's en smaken die vrij komen bij vers gezette koffie, nu met 60% korting! Op = op.
Bestel Smult hier »

Dagdeal
Bestel nu »

Paarskleurige deegroller met spiraaltjes motief als relief.

van 7,95
Alleen vandaag 5,95
Bestel nu »
Kijk voor alle aanbiedingen op:
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

In aanloop naar Pasen vind je de leukste recepten voor op de brunchtafel op Smulweb. Hou de blog in de gaten voor leuke DIY`s en tafel tips. … Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies