Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Glutenvrije Speculaas

Glutenvrije Speculaas

Door: sasvdberk

  • Nederlands
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 03-09-2000

Ingrediënten


500 g glutenvrije bloem
250 g boter
175 g kristalsuiker
175 g bruine suiker
15 g speculaaskruiden
15 g bakpoeder
1 ei



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Kneed alle ingredienten tot een stevig deeg en maak er een
worst van ? 5 cm doorsnede van. Laat dit opstijven in de
koelkast. Snij met een scherp mes fijne plakjes van het deeg.
Leg deze deegstukjes op een ingevette bakplaat.

Bak 15 minuten in een voorverwarmde oven van 175 ?C.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van sasvdberk
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Ontvang nu 5 nummers van Smult voor maar 19,95! Elk seizoen komt een nieuwe Smult en aan het eind van het jaar een extra kerstspecial! Klik hier voor meer!… Lees verder »

Scroll voor meer recepten
Top