Glutenvrije Speculaas

  • Nederlands
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN

500 g glutenvrije bloem
250 g boter
175 g kristalsuiker
175 g bruine suiker
15 g speculaaskruiden
15 g bakpoeder
1 ei


Bereidingswijze

Kneed alle ingredienten tot een stevig deeg en maak er een
worst van ? 5 cm doorsnede van. Laat dit opstijven in de
koelkast. Snij met een scherp mes fijne plakjes van het deeg.
Leg deze deegstukjes op een ingevette bakplaat.

Bak 15 minuten in een voorverwarmde oven van 175 ?C.

Leuk recept? Deel het
Reacties (0)
Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van sasvdberk
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken

Wok je koelkast leeg wordt mogelijk gemaakt door Go-Tan

Wok je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Stuur vóór 30 augustus jouw recept in en kies uit de categorie: marinade, dressing of kruidenboter. Op de ingezonden recepten kan direct gestemd worden! Doe mee! … Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies