Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Kaasfondue Met Groene Kruiden

Door: kroeltje

  • Thais Hoofdgerecht
  •  
  • Geplaatst op

Ingrediënten 2 personen


150 g lichtbelegen kaas
1.5 dl witte, droge wijn
100 g kernhem kaas
20 takjes kervel
20 sprietjes bieslook
1 eetlepel cognac
1 teentje knoflook
0.5 eetlepel maizena
peper



Ontdek meer:

Voorbereiding

Hak de groene kruiden fijn. Rasp de kaas. Wijn een Braadpan en een (aardewerk) fonduepan (speciaal voor kaas) in met een opengesneden teentje knoflook.

Bereidingswijze

Doe de wijn in de braadpan en verwarm tot hij bruist. Voor al roerende de beide kaassoorten toe. Roer de maizena glad met water en bind hiermee de fondue. Roer de cognac en de kruiden erdoor. Giet over in de fonduepan.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kroeltje
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Volgend recept
Top