Witte Pasta

  • Goedkoop en snel Hoofdgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 3 personen

Pasta
pepersalami of pepercervelaat
champignons
creme fraice
knoflook
ui
beetje zout

HULPMIDDELEN

Koekepan


Gemakkelijk, hier kan niets aan fout gaan

Voorbereiding

Snijd de ui, de knoflook pletten, de champinons in stukjes snijden, de pepersalami (of pepercervelaat) in stukjes snijden

Bereidingswijze

Kook de pasta gaar.
Bak tegelijkertijd de ui glazig met de knoflook. Voeg de stukjes champignons toe en wat later de pepersalami (of pepercervelaat). Tenslotte de creme fraice toevoegen.
Af en toe roeren.

Serveertips

De pasta en de saus naast elkaar op het voorverwarmde bord serveren.

Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ameulman


Smult is het bomvolle receptenmagazine van Smulweb voor de thuiskok! In elk nummer vind je o.a. ruim 65 lekkere en maakbare recepten voor een seizoen lang kookinspiratie. Nu bij een jaar Smult het bakboek van de bekroonde en 's werelds bekendste meesterbakker cadeau! Een dik basisboek met veel verschillende broden, gebak, onweerstaanbare taarten, koekjes en desserts. Op = op. Bestel Smult hier »

Dagdeal
Bestel nu »

Laat je inspireren door de mogelijkheden van een moestuin.

van 0
Alleen vandaag 14,95
Bestel nu »
Kijk voor alle aanbiedingen op:
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Chai tea latte: een kruidig drankje van specerijen en melk. Op Smulweb vind je verschillende recepten om dit verwarmende drankje te maken.… Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies