Spinazie-Eier-Kaas-Schotel

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 1 personen

Gehakte-spinazie-blokjes uit de diepvries (zoveel als je zin in hebt) -
1 ons geraspte belegen kaas -
1 ei -
peper en zout.



Voorbereiding

Oven op 180 gr. Klein, rond ovenschaaltje invetten met boter. De kaas tegen de binnenrand leggen zodat in het midden ruimte voor de spinazie overblijft.
Als die warm is (en niet te nat) spinazie in het schaaltje doen.

Bereidingswijze

Maak in het midden een kuiltje en breek daarin een ei (dooier moet heel blijven, maar als-ie per ongeluk breekt is dat ook geen ramp).
Peper en zout erover en ongeveer een kwartier in de oven. Eiwit moet gestold zijn, dooier nog zacht.

Serveertips

Lekker met friet of brood, bv ciabatta.

Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van fridaberk


Smult is een 90 pagina’s dik tijdschrift vol recepten voor de hele familie. Van cheesecake tot aan risotto, alles is stap voor stap te maken en enorm lekker! Het blad verschijnt 4x per jaar: elk seizoen ruim 60 nieuwe recepten. Deze maand bij Smult: de luxe Bredemeijer Duet Classic theepot met 70% korting! Op = op.
Bekijk de actie »

Dagdeal
Bestel nu »

Met een anti aanbaklaag.

van 11,95
Alleen vandaag 10,95
Bestel nu »
Kijk voor alle aanbiedingen op:
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Go-Tan is op zoek naar familierecepten en mooie herinneringen. Doe mee met jouw familierecept en maak kans op een Go-Tan pakket of een plaatsje in het Go-Tan familiereceptenboek! … Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies