Spinazie-Eier-Kaas-Schotel

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 1 personen

Gehakte-spinazie-blokjes uit de diepvries (zoveel als je zin in hebt) -
1 ons geraspte belegen kaas -
1 ei -
peper en zout.


Voorbereiding

Oven op 180 gr. Klein, rond ovenschaaltje invetten met boter. De kaas tegen de binnenrand leggen zodat in het midden ruimte voor de spinazie overblijft.
Als die warm is (en niet te nat) spinazie in het schaaltje doen.

Bereidingswijze

Maak in het midden een kuiltje en breek daarin een ei (dooier moet heel blijven, maar als-ie per ongeluk breekt is dat ook geen ramp).
Peper en zout erover en ongeveer een kwartier in de oven. Eiwit moet gestold zijn, dooier nog zacht.

Serveertips

Lekker met friet of brood, bv ciabatta.

Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van fridaberk


De leukste agenda voor in je keuken: De Smulweb Agenda 2015. Vol recepten met heerlijke foto's en leuke specials zoals hoe je een stressvrij kerstmenu op tafel zet. De agenda heeft een week-indeling. Met 63 stickers, 4 geïllustreerde ansichtkaarten, harde kaft en stevige ringband is dit de leukste agenda voor 2015, ook als cadeau! Bestel 'm hier!

Dagdeal
Bestel nu »

Geschikt voor alle warmtebronnen!

van 75,3
Alleen vandaag 54,95
Bestel nu »
Kijk voor alle aanbiedingen op:
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Smulweb heeft een nieuwe recept invoerpagina. Makkelijker, duidelijker én mooier! Wat is jouw lievelingsrecept dat je met de wereld wil delen? Hier kun je `m plaatsen.… Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies