Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Soep Van Wildfond

  •  
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 6 personen

Zie bereiding



Bereidingswijze

Voor een lekkere wildsoep de hoedjes van 100 gr shii-take paddestoelen in
dunne reepjes snijden, met 1/2 teen knoflook uit de pers in 1 eetlepel boter
4 minuten bakken en op een zeef laten uitlekken. Een kleine winterwortel en
een steel bleekselderij in lucifergrote reepjes snijden en 1 minuut blancheren. Verse basilicumblaadjes, ca. 10 stuks, in reepjes snijden. Per soepkop 3
(met ricotta gevulde) gedroogde ravioli in gezouten water gaarkoken en koud
spoelen. Alles afgedekt koel wegzetten.
Twee potten wildfond (ca 1 1/8 liter) met 1/2 dl Madera wijn of rode port
al roerend net aan de kook brengen, de ravioli even mee warmen. Het vulsel
over 6-8 verwarmde soepkommen verdelen, 8 sneetjes casinobruin roosteren en
hieruit sterren steken. De hete bouillon over de soepkommen verdelen, de
broodsterren erbij serveren.



Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kerst_pasen_pinkster
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Top