Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Peposo

Door: poch

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  
  • Geplaatst op

Ingrediënten 4 personen


1 kg rundsvlees (stuk) 8 teentjes knoflook, 3 eetlepels olijfolie (extra-virgin), een glas rode wijn,4 tomaten, geschild en in blokjes, peper(uit pepermolen of vijzel) zout


Verder heb je nodig


Ovenschaal
vijzel


Italiaanse peper-stoofpot

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Knoflook, olie, wijn, vlees, zout, peper in een grote Ovenschaal scheppen. Volledig bedekken met koud water. Bedekken met deksel of folie en in een voorverwarmde oven van 180 graden schuiven. Twee uur op deze temperatuur laten stoven. Af en toe controleren op vocht. Wanneer het geheel te droog wordt wat warm water toevoegen. Na de twee uur is het vlees zacht en de saus dik en gebonden. Voor de smaak kunnen nu de tomaten aan de saus toegevoegd worden.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van poch
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Volgend recept
Top