Peposo

  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

1 kg rundsvlees (stuk) 8 teentjes knoflook, 3 eetlepels olijfolie (extra-virgin), een glas rode wijn,4 tomaten, geschild en in blokjes, peper(uit pepermolen of vijzel) zout

HULPMIDDELEN

Ovenschaal
vijzel


Italiaanse peper-stoofpot

Bereidingswijze

Knoflook, olie, wijn, vlees, zout, peper in een grote ovenschaal scheppen. Volledig bedekken met koud water. Bedekken met deksel of folie en in een voorverwarmde oven van 180 graden schuiven. Twee uur op deze temperatuur laten stoven. Af en toe controleren op vocht. Wanneer het geheel te droog wordt wat warm water toevoegen. Na de twee uur is het vlees zacht en de saus dik en gebonden. Voor de smaak kunnen nu de tomaten aan de saus toegevoegd worden.

Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van poch


Smult is het bomvolle receptenmagazine van Smulweb voor de thuiskok! In elk nummer vind je o.a. ruim 65 lekkere en maakbare recepten voor een seizoen lang kookinspiratie. Nu bij een jaar Smult het bakboek van de bekroonde en 's werelds bekendste meesterbakker cadeau! Een dik basisboek met veel verschillende broden, gebak, onweerstaanbare taarten, koekjes en desserts. Op = op. Bestel Smult hier »

Dagdeal
Bestel nu »

Ontdek nu de absolute topper van het jaar voor je keuken!

van 49,9
Alleen vandaag 29,95
Bestel nu »
Kijk voor alle aanbiedingen op:
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Chai tea latte: een kruidig drankje van specerijen en melk. Op Smulweb vind je verschillende recepten om dit verwarmende drankje te maken.… Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies