Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Wild En Gevogelte

  • Amerikaans Hoofdgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 2 personen

1 ui
1 vleestomaat
200 gr kalkoenfilet
2 eetlepels olie
1/2 zakje taco seasoning (Casa Fiesta)
75 gr doperwtjes (diepvries)
2 eetlepels Mexicaanse tomatenketchup
10 takjes verse koriander (of 3 takjes peterselie)



Mexicaanse kalkoen
(2 personen)

Bereidingswijze

Pel en snipper de ui.
Kruis de tomaat in, dompel hem in kokend water, ontvel de tomaat en snijd
hem in kleine stukjes.
Snijd de kalkoen in smalle reepjes.
Verhit de olie in een Braadpan en bak de ui 2 minuten.
Voeg de kalkoenfilet toe en bak die in 5 minuten lichtbruin.
Voeg de tacokruiden, de doperwten en 1 dl water toe en laat het mengsel nog
15 minuten zachtjes stoven.
Schep het af en toe om.
Schep de tomaat en de ketchup erdoor en knip de koriander erboven fijn.
Lekker met rijst.



Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van the_americas
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Top