Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Wild En Gevogelte

Door: the_americas

  • Amerikaans Hoofdgerecht
  •  
  • Geplaatst op

Ingrediënten 4 personen


3 eetlepels olijf- of zonnebloemolie
1 in stukken verdeeld konijn van 1 kg
2 schoongemaakte en kleingesneden uien
1 eetlepel paprikapoeder
3 dl kippebouillon
2 1/2 dl droge witte wijn
1 eetlepel azijn
125 gr gemalen pinda's
1 theelepel gemalen komijn
zout, peper



Konijn in pindasaus

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verhit de olie in een pan en bak hierin de stukken konijn rondom lichtbruin.
Voeg de kleingesneden uien toe en bak deze 2 minuten mee. Roer het
paprikapoeder door het konijn-uimengsel. Voeg de kippebouillon, de witte
wijn, de azijn, de gemalen pinda's, de komijn en wat zout en peper toe.
Breng het geheel aan de kook. Draai de hittebron laag, leg een deksel op de
pan en laat alles 1 1/2 uur zachtjes sudderen tot de stukken konijn gaar
zijn.
Serveer de stukken konijn in de saus.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van the_americas
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Volgend recept
Top