Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Wild En Gevogelte

Door: the_americas

  • Amerikaans Hoofdgerecht
  •  
  • Geplaatst op

Ingrediënten 4 personen


1 kip
2 theelepels verse gember
1 gesnipperd teentje knoflook
ketjap
olie
1 laurierblaadje
1 bouillontablet
1 ui



Adobo

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snijd de kip in stukken.
Maak een marinade van de gember, knoflook, ketjap en olie en laat de kip
daarin 2 uur marineren.
Dep de kip hierna droog en bak hem in wat olie bruin. Voeg de marinade toe
en schep het geheel om.
Snijd de ui in schijven en leg die op de kip in de pan. Voeg het laurier-
blaadje en het opgeloste bouillonblokje toe. Leg het deksel op de pan en
laat het gerecht op laag vuur 2 uur zachtjes pruttelen. Keer de kip
regelmatig om.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van the_americas
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Volgend recept
Top