Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Wild En Gevogelte

Door: the_americas

  • Amerikaans Hoofdgerecht
  •  
  • Geplaatst op

Ingrediënten 4 personen


1 kleine kalkoen of 6 dijen of poten
2 flinke uien
1 citroen in schijfjes (optioneel)
1 potje kappertjes (laten uitlekken)
1 zakje pruimen
1 zakje rozijnen
250 gr boter
peper, zout
djintan
braadslede
aluminiumfolie



Antilliaanse kalkoen

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snijd de kalkoen in stukken en smeer die in met peper, zout en djintan.
Leg op de bodem van de braadslede de helft van de boter in klontjes.
Leg daarop de kalkoen, met erop en ertussen de rest van de ingredienten.
Verdeel er de rest van de boter in blokjes over.
Dek het geheel af met aluminiumfolie.
Laat de kalkoen in de oven op 180 C in 3 uur gaar worden.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van the_americas
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top