Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Wild En Gevogelte

Door: the_americas

  • Amerikaans Hoofdgerecht
  •  
  • Geplaatst op

Ingrediënten 4 personen


8 kalkoenfilets
2 blikken rode bonen in chilisaus
4 grote zachte rode chillies (of een grote rode paprika)
enkele gedroogde scherpe rode chillies (naar smaak)
1 koffielepel korianderpoeder
1 koffielepel komijn
veel knoflook
olie om het vlees in te bakken



Kalkoenfilets met rode bonen
(Mexico

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snijd de kalkoenfilets in reepjes en bak ze in de olie aan.
Voeg de chillies, knoflook en kruiden toe en laat nog enkele minuten
doorbakken.
Giet de overtollige olie weg en voeg de rode bonen toe.
Laat alles nog even doorwarmen.

Serveertip

Serveer er een gevulde tortilla (cheddarkaas en gehakte ui) en een kleurig
slaatje (bijv. mais, stukjes avocado, verse koriander) bij.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van the_americas
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Volgend recept
Top