Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Wild En Gevogelte

  • Amerikaans Hoofdgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

3 eetlepels olijf- of zonnebloemolie
1 schoongemaakte en kleingesneden ui
2 uitgeperste teentjes knoflook
2 schoongemaakte en in reepjes gesneden groene paprika's
500 gr in stukken gesneden kippelever
1 dl droge witte wijn
1 dl kippebouillon
zout, peper



Kippelever in paprikasaus

Bereidingswijze

Erhit de olie in een pan en fruit hierin de kleingesneden ui en de
uitgeperste teentjes knoflook 3 minuten. Voeg de reepjes paprika toe en
fruit deze 5 minuten mee. Voeg de stukken kippelever, de witte wijn, de
kippebouillon en wat zout en peper toe. Breng het geheel aan de kook. Draai
de hittebron laag en laat het gerecht onder nu en dan omroeren 10 minuten
zachtjes sudderen.





Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van the_americas
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Dit nummer in Smult: o.a, de lekkerste hachee, coq au vin en andere traditionele gerechten met een nieuwe twist. Profiteer nu 5 X Smult met 30% korting! Profiteer nu!… Lees verder »

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Top