Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Wild En Gevogelte

Door: the_americas

  • Amerikaans Hoofdgerecht
  •  
  • Geplaatst op

Ingrediënten 4 personen


3 eetlepels olijf- of zonnebloemolie
1 schoongemaakte en kleingesneden ui
2 uitgeperste teentjes knoflook
2 schoongemaakte en in reepjes gesneden groene paprika's
500 gr in stukken gesneden kippelever
1 dl droge witte wijn
1 dl kippebouillon
zout, peper



Kippelever in paprikasaus

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Erhit de olie in een pan en fruit hierin de kleingesneden ui en de
uitgeperste teentjes knoflook 3 minuten. Voeg de reepjes paprika toe en
fruit deze 5 minuten mee. Voeg de stukken kippelever, de witte wijn, de
kippebouillon en wat zout en peper toe. Breng het geheel aan de kook. Draai
de hittebron laag en laat het gerecht onder nu en dan omroeren 10 minuten
zachtjes sudderen.





Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van the_americas
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Volgend recept
Top