Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Wild En Gevogelte

Door: the_americas

  • Amerikaans Hoofdgerecht
  •  
  • Geplaatst op

Ingrediënten 4 personen


350 gr fijngesneden stukjes gekookte kip
1/2 gesnipperde ui
1 eetlepel boter
1 eetlepel olijfolie
1 theelepel knoflookpoeder
12 tacoschelpen
1 avocado in schijfjes
1 bos radijs in schijfjes
1 kleine pot tacosaus
1 kleine pot hete tacosaus
1 bekertje zure room



Taacos met kip

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Fruit de ui in de olie en boter, niet bruin laten worden. Roer er de stukjes
kip, tacosaus, 1/2 theelepel zout en 1/4 theelepel knoflookpoeder door. Laat
even zonder deksel sudderen.
Houd het gerecht onder af en toe roeren 15 minuten warm en verwarm
intussen de oven op 175 eC. Leg de tacoschelpen op de bakplaat en laat ze in
5-10 minuten mooi bruin worden.
Roer de zure room door het kipmengsel en vul hiermee de tacoschelpen.
Garneer met de schijfjes avocado en radijs.
Strijk er wat hete tacosaus over.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van the_americas
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Volgend recept
Top