Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

vissoep

Door: eveliene_b

  • Slanke keuken
  •  
  • Geplaatst op

Ingrediënten 4 personen


200 gr kabeljouw uit de diepvries 2oogr gesneden soepgroente 1 kleine ui 2eetl boter750ml visbouillon (instant)250ml droge witte wijn zout peper 1tl kerrie 2oo gr garnalen 2eetl gehakte peterselie



Een lekker gevulde soep met heel weinig kcal

Ontdek meer:

Voorbereiding

Visfilet zover laten ontdooien dat hij in blokjes gesneden kan worden snipper de ui

Bereidingswijze

Fruit de soepgroente met het uitje in de boter goudgeel voeg de bouillon en de weijn toe breng het aan de kook en voeg dan de stukjes vis toe. Laat op een zacht vuurtje 10min koken Haal de vis uit de pan en zeef de bouillon leg de vis weer in de bouillon en breng deze op smaak met het zout peper en de kerrie doe de garnalen in de pan en laat deze warm worden laat de soep niet meer koken bestrooi de soep met de peterselie.

Serveertip

Lekker bij de lunch met een bruine boterham



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van eveliene_b
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Volgend recept
Top