Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Ijs Met

  • Nagerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

2 sinaasappels
1 el cointreua
2 dl citroenijs
2 tl chocoladeschaafsel



Citroen en sinaasappel

Bereidingswijze

Borstel de sinaasappels goed af en snijd ze met een scherp mes zigzaggend tot het midden in. Haal de beide helften van elkaar en haal het vruchtvlees eruit dat je bedruppeld met cointreau en in een kom wegzet. Laat het citroenijs iets zacht worden en doe het dan in een garneerspuit. Spuit het ijs in de schil en bestrooi dat met de chocoladerasp. Doe hier de sinaasappelpartjes op.



Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van derksen86
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Top