kipfilet met ham en kaas

  • Amerikaans Hoofdgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

4 (enkele) kipfilets- zout en peper - 4 plakken gruyere kaas - 4 plakken ham 2 eetl. olie - 1/4 l. creme fraiche - 1 ei - 2 eelt. fijngehakte peterselie.


Tip van HAK: 1 pot Bonenmix Kikkererwten, Maïs, Kidney & Bruine bonen

Voorbereiding

Wrijf de kipfilets in met peper en zout en bak ze in de olie 8 min. per kant.
Verhit de oven voor op 170o.

Bereidingswijze

Vet een langwerpige ovenschaal in. Leg de 4 plakken ham naast elkaar erin.Leg op iedere plak ham een kipfilet. Leg op iedere kipfilet een plak kaas.
Roer de creme fraiche, het ei en de peterselie door elkaar. Schenk het mengsel over de kipfilets. Zet de schaal in de oven (bovenwarmte). Laat 10 tot 15 minuten bakken.

Serveertips

Lekker met aardappelpuree en een salade.


Van welk nieuw supermarkt product ben jij fan? Stem en maak kans op een LG LED televisie (3x), Tefal-pannenset (10x), Princess VitaPure (3x) of Philips Senseo Original (5x)!

Stem en win »
Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van zuurtje


Smult is een 90 pagina’s dik tijdschrift vol recepten voor de hele familie. Van cheesecake tot aan risotto, alles is stap voor stap te maken en enorm lekker! Het blad verschijnt 4x per jaar: elk seizoen ruim 60 nieuwe recepten. Deze maand bij Smult: de luxe Bredemeijer Duet Classic theepot met 70% korting! Op = op.
Bekijk de actie »

Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

het aspergeseizoen voor geopend! Op Smulweb vind je naast de immer populaire klassieker met ham en botersaus, talloze recepten met asperges. Kijk, kies en maak vanavond nog »… Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies