Tumis Sayur Campur

  • Indonesisch Bijgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN

50 gram Chinese kool, 1 paksoi, 50 gram broccoli, 50 gram prei, 50 gram tauge, rode paprika, 1 rode lombok, 5 sjalotjes, 3 teentjes knoflook, 3 eetlepels plantaardige olie, 1 groentenbouillontablet, 1 eetlepel kecap asin.


Roerbakken met groenten

Bereidingswijze

Snijd de Chinese kool en de paksoi in stukken van circa 5 cm, verdeel de broccoli in roosjes en snijd de prei in dunne ringen. Was de tauge en verwijder de groene vliesjes. Maak de paprika schoon, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in reepjes. Pel de sjalotjes en de knoflook en snijd ze fijn. Verhit de olie in de wajan en fruit de gesneden sjalot en de knoflook hierin goudbruin. Voeg het bouillontablet en de broccoliroosjes toe en roerbak ongeveer 2 minuten. Doe een beetje water, de Chinese kool, paksoi, prei, paprika, tauge en de lombok erbij. Roerbak deze nog eens ongeveer 5 minuten, en voeg daarna de kecap asin toe.

Leuk recept? Deel het
Wie wint de FoodAward 2014?

Van welk nieuw supermarkt product ben jij fan? Stem en maak kans op een Samsung-tablet (5x), Tefal-pannenset (10x) of Jumbo spellenpakket (5x)!

Stem en win »
Reacties (0)
Over de plaatser
Meest bekeken

Wok je koelkast leeg wordt mogelijk gemaakt door Go-Tan

Wok je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Op de speciale wokjekoelkastleeg pagina zie je hoe je eenvoudig je koelkast leeg kan wokken. Geef op wat je nog hebt liggen en zoek daar recepten bij. Wokken doe je met Go-Tan!… Doe mee »

Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies