Tumis Sayur Campur

  • Indonesisch Bijgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN

50 gram Chinese kool, 1 paksoi, 50 gram broccoli, 50 gram prei, 50 gram tauge, rode paprika, 1 rode lombok, 5 sjalotjes, 3 teentjes knoflook, 3 eetlepels plantaardige olie, 1 groentenbouillontablet, 1 eetlepel kecap asin.



Roerbakken met groenten

Bereidingswijze

Snijd de Chinese kool en de paksoi in stukken van circa 5 cm, verdeel de broccoli in roosjes en snijd de prei in dunne ringen. Was de tauge en verwijder de groene vliesjes. Maak de paprika schoon, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in reepjes. Pel de sjalotjes en de knoflook en snijd ze fijn. Verhit de olie in de wajan en fruit de gesneden sjalot en de knoflook hierin goudbruin. Voeg het bouillontablet en de broccoliroosjes toe en roerbak ongeveer 2 minuten. Doe een beetje water, de Chinese kool, paksoi, prei, paprika, tauge en de lombok erbij. Roerbak deze nog eens ongeveer 5 minuten, en voeg daarna de kecap asin toe.


Van welk nieuw supermarkt product ben jij fan? Stem en maak kans op een LG LED televisie (3x), Tefal-pannenset (10x), Princess VitaPure (3x) of Philips Senseo Original (5x)!

Stem en win »
Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van indonesische_keuken


Smult is een 90 pagina’s dik tijdschrift vol recepten voor de hele familie. Van cheesecake tot aan risotto, alles is stap voor stap te maken en enorm lekker! Het blad verschijnt 4x per jaar: elk seizoen ruim 60 nieuwe recepten. Deze maand bij Smult: de luxe Bredemeijer Duet Classic theepot met 70% korting! Op = op.
Bekijk de actie »

Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

het aspergeseizoen voor geopend! Op Smulweb vind je naast de immer populaire klassieker met ham en botersaus, talloze recepten met asperges. Kijk, kies en maak vanavond nog »… Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies