Tapenades

  • Italiaans
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN

1 Olijventapenade
2 delen Olijven Zwart
1 deel Olijven Groen, Ontpit
1/4 deel Wortel, Winterpeen Groot
1/4 deel Prei
1/4 deel Ui
1/8 deel Knoflook
1/5 deel Sardientjes of anchovis
Olijfolie
Tijm, Vers

2 Noten Tappenade
1/2 pot Noten Pasta
bakje Kiemenmix (sprouty), gekookt en gehakt
100 gr Abrikozen, geweld in witte wijn en gehakt
1 tl Mosterd
Noten, Gemengd, zeer fijn
gehakt

3 Humus
Kikkererwten gekookt inGroentebouillon met stukje Kombu (Zeewier)
Tahin (Sesampasta)
Knoflook


Diverse vegetarische, smeerbare, smaakvolle tapenades voor op brood, stokbrood, op gerechten/ schotels.

Bereidingswijze

Voor 1, 2 en 3: alle ingredienten fijnmalen/ hakken, en naar eigen smaak exacte hoeveelheden bepalen
op smaak brengen met peper,(zout), olijfolie en eventueel kruiden
2

Serveertips

Lekker met stukjes stokbrood, ciabatta of gewoon op (zuurdesem)brood.

Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van palle_w


Smult is het bomvolle receptenmagazine van Smulweb voor de thuiskok! In elk nummer vind je o.a. ruim 65 lekkere en maakbare recepten voor een seizoen lang kookinspiratie. Nu bij een jaar Smult het bakboek van de bekroonde en 's werelds bekendste meesterbakker cadeau! Een dik basisboek met veel verschillende broden, gebak, onweerstaanbare taarten, koekjes en desserts. Op = op. Bestel Smult hier »

Dagdeal
Bestel nu »

Zondag 5 april van 12:00-16:00 uur in Amersfoort.

van 58
Alleen vandaag 45
Bestel nu »
Kijk voor alle aanbiedingen op:
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Chai tea latte: een kruidig drankje van specerijen en melk. Op Smulweb vind je verschillende recepten om dit verwarmende drankje te maken.… Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies