Tapenades

  • Italiaans
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN

1 Olijventapenade
2 delen Olijven Zwart
1 deel Olijven Groen, Ontpit
1/4 deel Wortel, Winterpeen Groot
1/4 deel Prei
1/4 deel Ui
1/8 deel Knoflook
1/5 deel Sardientjes of anchovis
Olijfolie
Tijm, Vers

2 Noten Tappenade
1/2 pot Noten Pasta
bakje Kiemenmix (sprouty), gekookt en gehakt
100 gr Abrikozen, geweld in witte wijn en gehakt
1 tl Mosterd
Noten, Gemengd, zeer fijn
gehakt

3 Humus
Kikkererwten gekookt inGroentebouillon met stukje Kombu (Zeewier)
Tahin (Sesampasta)
Knoflook


Diverse vegetarische, smeerbare, smaakvolle tapenades voor op brood, stokbrood, op gerechten/ schotels.

Bereidingswijze

Voor 1, 2 en 3: alle ingredienten fijnmalen/ hakken, en naar eigen smaak exacte hoeveelheden bepalen
op smaak brengen met peper,(zout), olijfolie en eventueel kruiden
2

Serveertips

Lekker met stukjes stokbrood, ciabatta of gewoon op (zuurdesem)brood.

Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van palle_w
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

In JAN Geen vlees staan 120 succesrecepten zonder vlees uit JAN Magazine. Voor iedereen die van snel, simpel maar verantwoord koken en eten houdt. Koop `m nu voor 19,95 … Lees verder »

Op zoek naar inspiratie voor het meest bijzondere diner van het jaar? Met deze verzameling kerstrecepten zet je een geslaagd menu op tafel. … Lees verder »

Smult is het tijdschrift voor thuiskoks en fans van Smulweb! Boordevol recepten voor doordeweeks en in het weekend, tips van bekende koks en de kookpassies van thuiskoks. Bestel nu 4x Smult voor € 9,95 »… Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies