kervelsoep met oesterzwammen

  •  
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

150 g oesterzwammen, 2 kruidenbouillontabletten, 15 g verse kervel, zwarte peper.


Heel simpel, heel lekker!

Bereidingswijze

Breng een liter water aan de kook. Veeg ondertussen de oesterzwammen schoon met een champignonborsteltje en snij ze daarna in reepjes. Verkruimel de bouillonblokjes boven het kokende water en laat de bouillon 3 minuten doorkoken. Voeg de oesterzwammen aan de bouillon toe en laat het geheel 3 minuten doorkoken. Knip de kervel fijn boven een kommetje. Breng de soep op smaak met peper en kruiden naar keuze en roer de kervel erdoor.

Serveertips

Lekker met wat warm stokbrood met kaas!

Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van liedjes
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

In JAN Geen vlees staan 120 succesrecepten zonder vlees uit JAN Magazine. Voor iedereen die van snel, simpel maar verantwoord koken en eten houdt. Koop `m nu voor 19,95 … Lees verder »

Smult is het tijdschrift voor thuiskoks en fans van Smulweb! Boordevol recepten voor doordeweeks en in het weekend, tips van bekende koks en de kookpassies van thuiskoks. Bestel nu 4x Smult voor € 9,95 »… Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies