asperges met ham, kaas en ei

  • Tussengerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

1 kg asperges
1ons gesnede ham
2 gekookte eieren
mespunt suiker
zout
geraspte kaas naar smaak (ik vond met jong belegen erg lekker.)


Bereidingswijze

Schil de asperges goed.
Doewat water, suiker en zout in een pan
breng dit aan de kook en doe de asperges in de pan laat ze een kleine 20 min koken.
afgieten, in een schaal doen en er de gesnipperde ham en de gesneden ei erbij doen
Garneren met geraspte kaas en evt als je dat lekker vind wat klontjes roomboter.

Serveertips

Erg lekker om het geheelin een ovenschaal klaar te maken en even in de oven te grillen. tot er op de geraspte kaas een goudbruin korstje zit.

Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van malina
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

In JAN Geen vlees staan 120 succesrecepten zonder vlees uit JAN Magazine. Voor iedereen die van snel, simpel maar verantwoord koken en eten houdt. Koop `m nu voor 19,95 … Lees verder »

Stuur jouw lekkerste recept in met verse ingrediënten van het land en maak kans op een WARE SMAAK kookworkshop van Estée (winnares MasterChef) in haar eigen restaurant. Doe mee!… Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies