asperges met ham, kaas en ei

  • Tussengerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

1 kg asperges
1ons gesnede ham
2 gekookte eieren
mespunt suiker
zout
geraspte kaas naar smaak (ik vond met jong belegen erg lekker.)


Bereidingswijze

Schil de asperges goed.
Doewat water, suiker en zout in een pan
breng dit aan de kook en doe de asperges in de pan laat ze een kleine 20 min koken.
afgieten, in een schaal doen en er de gesnipperde ham en de gesneden ei erbij doen
Garneren met geraspte kaas en evt als je dat lekker vind wat klontjes roomboter.

Serveertips

Erg lekker om het geheelin een ovenschaal klaar te maken en even in de oven te grillen. tot er op de geraspte kaas een goudbruin korstje zit.

Leuk recept? Deel het
Wie wint de FoodAward 2014?

Van welk nieuw supermarkt product ben jij fan? Stem en maak kans op een Samsung-tablet (5x), Tefal-pannenset (10x) of Jumbo spellenpakket (5x)!

Stem en win »
Reacties (0)
Over de plaatser
Meest bekeken

Wok je koelkast leeg wordt mogelijk gemaakt door Go-Tan

Wok je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

We gaan dit jaar lekker naar buiten! Met voorjaarsgerechten van Ramon Beuk en wijnadvies van sommelier Jan-Willem van der Hek. Kijk op www.lidl.nl voor het uitgebreide assortiment. … Doe mee »

Advertisement

Op de speciale wokjekoelkastleeg pagina zie je hoe je eenvoudig je koelkast leeg kan wokken. Geef op wat je nog hebt liggen en zoek daar recepten bij. Wokken doe je met Go-Tan!… Doe mee »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies