championne soep

  • Nederlands
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 8 personen

350 gr: championne
75 gr: boter
1 li: water
70 gr: bloem (iets meer)
2,5/a3: blokjes vlees bouillion.

HULPMIDDELEN

Championne borsteltje,
klein pannetje en een
grote pan.


Championne soep is een lekkere romige soep voor bij koud weer.

Voorbereiding

Championne schoonmaken.

Bereidingswijze

25 gr boter smelten. Championne smoren met het water bouillin. 5 min koken.
In een andere pan de rest van de boter smelten. De bloem erbij doen en beetje bij beetje de bouillion er doorheen gieten, maar eerst even de championne eruit halen. Ongeveer 10 min koken. De championne er weer bij doen en op dienen.

Serveertips

Bij Championne soep is een hooftgerecht als pasta het lekkerst.

Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van linda_brand
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Stuur jouw lekkerste recept in met verse ingrediënten van het land en maak kans op een WARE SMAAK kookworkshop van Estée (winnares MasterChef) in haar eigen restaurant. Doe mee!… Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies