Gebakken chorizo met olijven

  • Spaans
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 8 personen

8 dikke plakken chorizo - 2 teentjes knoflook - 1 tl. tijm - 50 gr. ontpitte olijven - 25 gr. blanke amandelen



Amuse - warm

Bereidingswijze

Bak de plakken chorizo in hun eigen vet aan beide kanten bruin. Neem ze uit de pan. Bak de gehalveerde teentjes knoflook met de tijm lichtbruin. Voeg de olijven en amandelen toe en bak alles nog een paar minuten. Serveer op aperitiefbordjes.

Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van silleke
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Het populairste kookboek van dit jaar cadeau! In Rens` nieuwe boek staan ruim 70 gezonde recepten voor ontbijt, snacks en diner. Je krijgt `m cadeau bij 4x Smult magazine, samen € 19,95 (ipv 39,75) >>… Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies