Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

kip met whisky

Door: speedy

  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  
  • Geplaatst op

Ingrediënten


400 gr. kippeborstfilet
kerriepoeder
paprika(groen+rood)
1/4 liter blik champignons
blikje ananas
boter
whisky
koffieroom
zout
peper
worcestershiresaus


Verder heb je nodig


-


Kip in een saus van paprika, ananas en whisky

Ontdek meer:

Voorbereiding

-

Bereidingswijze

De in stukjes gesneden kip bruin bakken en de paprika, ananas en champignons toevoegen. Whisky erover gieten en evt. aansteken. Vlam doven door de room erover te schenken. Op smaak brengen met zout, peper en worcestershiresaus. Met het deksel op de pan in ongeveer 15 min. zachtjes gaarsmoren.

Serveertip

-



Deel dit recept

Reacties (3)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van speedy
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Scroll voor meer recepten
Top