Vlaaibodem

  •  
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN

4 eieren - 150 gram suiker - 2 zakjes vanillesuiker - mespuntje zout - 1 eetlepel heet water - 150 gram bloem (of 125 gram bloem en 25 gram maizena).


HULPMIDDELEN

Mixkom - mixer - TUPPERWARE vlaaivorm.


Een vlaaibodem van biscuit-deeg, makkelijk en heerlijk te vullen.

Voorbereiding

Doe alle ingredienten bij elkaar in de mixkom en mix alles op volle snelheid tot een mooi homogeen mengsel.

Bereidingswijze

Vet de vlaaivorm licht in met wat boter en vul deze met het deeg. Bak de vlaaibodem ca. 40 tot 50 minuten in een oven van 175 - 200 graden.

Serveertips

De vlaaibodem storten en vullen met vers fruit of fruit uit blik/pot.

Leuk recept? Deel het
Reacties (1)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van wilma_v_b


Smult is een 90 pagina’s dik tijdschrift vol recepten voor de hele familie. Van cheesecake tot aan risotto, alles is stap voor stap te maken en enorm lekker! Het blad verschijnt 4x per jaar: elk seizoen ruim 60 nieuwe recepten. Deze maand bij Smult: de luxe Bredemeijer Duet Classic theepot met 70% korting! Op = op.
Bekijk de actie »

Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Go-Tan is op zoek naar familierecepten en mooie herinneringen. Doe mee met jouw familierecept en maak kans op een Go-Tan pakket of een plaatsje in het Go-Tan familiereceptenboek! … Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies