Vlaaibodem

  •  
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN

4 eieren - 150 gram suiker - 2 zakjes vanillesuiker - mespuntje zout - 1 eetlepel heet water - 150 gram bloem (of 125 gram bloem en 25 gram maizena).

HULPMIDDELEN

Mixkom - mixer - TUPPERWARE vlaaivorm.


Een vlaaibodem van biscuit-deeg, makkelijk en heerlijk te vullen.

Voorbereiding

Doe alle ingredienten bij elkaar in de mixkom en mix alles op volle snelheid tot een mooi homogeen mengsel.

Bereidingswijze

Vet de vlaaivorm licht in met wat boter en vul deze met het deeg. Bak de vlaaibodem ca. 40 tot 50 minuten in een oven van 175 - 200 graden.

Serveertips

De vlaaibodem storten en vullen met vers fruit of fruit uit blik/pot.

Leuk recept? Deel het
Reacties (1)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van wilma_v_b


Smult is het bomvolle receptenmagazine van Smulweb voor de thuiskok! In elk nummer vind je o.a. ruim 65 lekkere en maakbare recepten voor een seizoen lang kookinspiratie. Nu bij een jaar Smult het bakboek van de bekroonde en 's werelds bekendste meesterbakker cadeau! Een dik basisboek met veel verschillende broden, gebak, onweerstaanbare taarten, koekjes en desserts. Op = op. Bestel Smult hier »

Dagdeal
Bestel nu »

Ontdek nu de absolute topper van het jaar voor je keuken!

van 49,9
Alleen vandaag 29,95
Bestel nu »
Kijk voor alle aanbiedingen op:
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Chai tea latte: een kruidig drankje van specerijen en melk. Op Smulweb vind je verschillende recepten om dit verwarmende drankje te maken.… Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies