Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Vlaaibodem

Vlaaibodem

Door: wilma_v_b

  •  
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 20-05-2000

Ingrediënten


4 eieren - 150 gram suiker - 2 zakjes vanillesuiker - mespuntje zout - 1 eetlepel heet water - 150 gram bloem (of 125 gram bloem en 25 gram maizena).


Verder heb je nodig


Mixkom - Mixer - TUPPERWARE vlaaivorm.


Een vlaaibodem van biscuit-deeg, makkelijk en heerlijk te vullen.

Ontdek meer:

Voorbereiding

Doe alle ingredienten bij elkaar in de mixkom en mix alles op volle snelheid tot een mooi homogeen mengsel.

Bereidingswijze

Vet de vlaaivorm licht in met wat boter en vul deze met het deeg. Bak de vlaaibodem ca. 40 tot 50 minuten in een oven van 175 - 200 graden.

Serveertip

De vlaaibodem storten en vullen met vers fruit of fruit uit blik/pot.



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van wilma_v_b
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Ontvang nu 5 nummers van Smult voor maar 19,95! Elk seizoen komt een nieuwe Smult en aan het eind van het jaar een extra kerstspecial! Klik hier voor meer!… Lees verder »

Scroll voor meer recepten
Top