Vlaaibodem

  •  
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN

4 eieren - 150 gram suiker - 2 zakjes vanillesuiker - mespuntje zout - 1 eetlepel heet water - 150 gram bloem (of 125 gram bloem en 25 gram maizena).

HULPMIDDELEN

Mixkom - mixer - TUPPERWARE vlaaivorm.


Een vlaaibodem van biscuit-deeg, makkelijk en heerlijk te vullen.

Voorbereiding

Doe alle ingredienten bij elkaar in de mixkom en mix alles op volle snelheid tot een mooi homogeen mengsel.

Bereidingswijze

Vet de vlaaivorm licht in met wat boter en vul deze met het deeg. Bak de vlaaibodem ca. 40 tot 50 minuten in een oven van 175 - 200 graden.

Serveertips

De vlaaibodem storten en vullen met vers fruit of fruit uit blik/pot.

Leuk recept? Deel het
Reacties (1)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van wilma_v_b


De leukste agenda voor in je keuken: De Smulweb Agenda 2015. Vol recepten met heerlijke foto's en leuke specials zoals hoe je een stressvrij kerstmenu op tafel zet. De agenda heeft een week-indeling. Met 63 stickers, 4 geïllustreerde ansichtkaarten, harde kaft en stevige ringband is dit de leukste agenda voor 2015, ook als cadeau! Bestel 'm hier!

Dagdeal
Bestel nu »

Maal voortaan je eigen koffie!

van 44,95
Alleen vandaag 27,95
Bestel nu »
Kijk voor alle aanbiedingen op:
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Smult is het tijdschrift voor thuiskoks en fans van Smulweb! Boordevol recepten voor doordeweeks en in het weekend, tips van bekende koks en de kookpassies van thuiskoks. Bestel nu 4x Smult voor € 9,95 »… Lees verder »

Smulweb heeft een nieuwe recept invoerpagina. Makkelijker, duidelijker én mooier! Wat is jouw lievelingsrecept dat je met de wereld wil delen? Hier kun je `m plaatsen.… Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies