Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Ingemaakte tomaten

  • Italiaans Bijgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

Pot zongedroogde tomaten, kappertjes, knoflook,rozemarijn, olijfolie


HULPMIDDELEN

Kleine weckpot


Lekker met versgebakken brood bij de bbq

Bereidingswijze

Zorg dat de weckpot goed schoon en droog is. Doe in de weckpot de zongedroogde tomaten, doe er 3 eetlepels met kappertjes bij. Snijd de knoflook in schijfjes en doe die in de weckpot. Knip 2 rozemarijntakjes elk in 3 stukken en doe deze ook de pot. Overgiet dit alles met olijfolie tot de weckpot vol is.
Laat deze pot 2 dagen op een koele. donkere plaats staan. Keer de pot regelmatig om, om de smaken goed in elkaar te laten trekken.

Serveertips

Lekker met versgebakken brood bij de bbq



Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van samos
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Dit nummer in Smult: o.a, de lekkerste hachee, coq au vin en andere traditionele gerechten met een nieuwe twist. Profiteer nu 5 X Smult met 30% korting! Profiteer nu!… Lees verder »

Top