Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

pepernoten

Door: speedy

  • Nederlands
  •  
  • Geplaatst op

Ingrediënten


40 gr. margarine
50 gr. donkere basterd suiker
1 1/2 theel. speculaaskruiden
100 gr. zelfrijzend bakmeel
2 eetl. lauwe melk
snufje zout


Verder heb je nodig


-


Recept voor eigengemaakte kruidnoten

Ontdek meer:

Voorbereiding

Bakplaat invetten
Oven voorverwarmen tot 170 graden

Bereidingswijze

De boter en suiker samen kneden. Daarna het zout en de kruiden toevoegen. De helft van het zelfrijzend bakmeel en een eetlepel melk erdoor kneden. De rest van het zelfrijzend bakmeel en eventueel de tweede eetlepel melk toevoegen(niet te nat maken)en kneden tot een taaie bol.
Balletjes draaien, op de ingevette bakplaat leggen en even plat drukken. In het midden van de oven gedurende 20 min. bakken.

Serveertip

-



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van speedy
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Volgend recept
Top