Langoustine met knoflook

  •  
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

1 kilo langoustines, 2 dl. olijfolie, 2 tenen knoflook, 1 eetlepel citroensap, 1 theelepel oregano, 1 theelepel tijm, 1 theelepel rozemarijn, 2 eetlepels peterselie, zout en peper


Lekker visgerecht op een zomerse dag

Bereidingswijze

Meng de olie met de fijngehakte knoflook, citroensap, oregano, tijm, rozemarijn, peterselie, zout en wat versgemalen peper. Giet dit mengsel over de langoustines en laat het ongeveere 1 uur intrekken.
Rooster de langoustines dan onder een hete grill of in een grillpan, ongeveer 5 minuten. Draai ze dan om en grill het nog 5 minuten. Serveer de langoustines met partjes citroen, een salade en spaghetti met zure room.

Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van samos


De leukste agenda voor in je keuken: De Smulweb Agenda 2015. Vol recepten met heerlijke foto's en leuke specials zoals hoe je een stressvrij kerstmenu op tafel zet. De agenda heeft een week-indeling. Met 63 stickers, 4 geïllustreerde ansichtkaarten, harde kaft en stevige ringband is dit de leukste agenda voor 2015, ook als cadeau! Bestel 'm hier!

Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Smult is het tijdschrift voor thuiskoks en fans van Smulweb! Boordevol recepten voor doordeweeks en in het weekend, tips van bekende koks en de kookpassies van thuiskoks. Bestel nu 4x Smult voor € 9,95 »… Lees verder »

In JAN Geen vlees staan 120 succesrecepten zonder vlees uit JAN Magazine. Voor iedereen die van snel, simpel maar verantwoord koken en eten houdt. Koop `m nu voor 19,95 … Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies