Langoustine met knoflook

  •  
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

1 kilo langoustines, 2 dl. olijfolie, 2 tenen knoflook, 1 eetlepel citroensap, 1 theelepel oregano, 1 theelepel tijm, 1 theelepel rozemarijn, 2 eetlepels peterselie, zout en peper


Tip van HAK: 1 pot Bonenmix Kapucijners, Bruine & Witte Bonen

Lekker visgerecht op een zomerse dag

Bereidingswijze

Meng de olie met de fijngehakte knoflook, citroensap, oregano, tijm, rozemarijn, peterselie, zout en wat versgemalen peper. Giet dit mengsel over de langoustines en laat het ongeveere 1 uur intrekken.
Rooster de langoustines dan onder een hete grill of in een grillpan, ongeveer 5 minuten. Draai ze dan om en grill het nog 5 minuten. Serveer de langoustines met partjes citroen, een salade en spaghetti met zure room.


Van welk nieuw supermarkt product ben jij fan? Stem en maak kans op een LG LED televisie (3x), Tefal-pannenset (10x), Princess VitaPure (3x) of Philips Senseo Original (5x)!

Stem en win »
Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van samos


Smult is een 90 pagina’s dik tijdschrift vol recepten voor de hele familie. Van cheesecake tot aan risotto, alles is stap voor stap te maken en enorm lekker! Het blad verschijnt 4x per jaar: elk seizoen ruim 60 nieuwe recepten. Deze maand bij Smult: de luxe Bredemeijer Duet Classic theepot met 70% korting! Op = op.
Bekijk de actie »

Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Go-Tan is op zoek naar familierecepten en mooie herinneringen. Doe mee met jouw familierecept en maak kans op een Go-Tan pakket of een plaatsje in het Go-Tan familiereceptenboek! … Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies