Rempejek

  • Indonesisch Bijgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN

250 gr rauwe katjang (pinda's),
? tl ketoembar,
? tl djintan,
? tl koenjit,
1 teentje knoflook,
1 kop rijstemeel,
1 kopje dikke santen,
zout,
olie


Bereidingswijze

De pinda's eerst een half uur in kokend water weken, daarna de velletjes verwijderen en ze laten drogen.
De kruiden mengen met het rijstemeel en de santen en samen tot een mooi dik beslag.
De gepelde pinda's hier door mengen en van het mengsel telkens 1 eetlepel in een frituurpan met hete olie tot dunne croquante koekjes bakken.

Leuk recept? Deel het
Reacties (1)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van sasvdberk


Smult is het bomvolle receptenmagazine van Smulweb! In elk nummer vind je o.a. ruim 60 lekkere en maakbare recepten voor een seizoen lang kookinspiratie. Nu bij 1 jaar Smult: de cafetière van Bodum met een Simon Lévelt koffiepakket! Geniet dit voorjaar van de echte aroma's en smaken die vrij komen bij vers gezette koffie, nu met 60% korting! Op = op.
Bestel Smult hier »

Dagdeal
Bestel nu »

Vier verschillende soorten.

van 12,5
Alleen vandaag 9,95
Bestel nu »
Kijk voor alle aanbiedingen op:
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies