Rempejek

  • Indonesisch Bijgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN

250 gr rauwe katjang (pinda's),
? tl ketoembar,
? tl djintan,
? tl koenjit,
1 teentje knoflook,
1 kop rijstemeel,
1 kopje dikke santen,
zout,
olie


Bereidingswijze

De pinda's eerst een half uur in kokend water weken, daarna de velletjes verwijderen en ze laten drogen.
De kruiden mengen met het rijstemeel en de santen en samen tot een mooi dik beslag.
De gepelde pinda's hier door mengen en van het mengsel telkens 1 eetlepel in een frituurpan met hete olie tot dunne croquante koekjes bakken.

Leuk recept? Deel het
Reacties (1)
Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van sasvdberk
Meest bekeken

Wok je koelkast leeg wordt mogelijk gemaakt door Go-Tan

Wok je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Stuur vóór 30 augustus jouw recept in en kies uit de categorie: marinade, dressing of kruidenboter. Op de ingezonden recepten kan direct gestemd worden! Doe mee! … Lees verder »

Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies