Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Consomme Crecy

  • Spaans
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

125 g. wortelen, 6 takjes peterselie, ? bosje bieslook, 2 el. boter, 1 l. groentebouillon, ? tl. witte peper



Baskische wortelsoep

Voorbereiding

Schraap de wortelen en snijd ze in blokjes. Was de peterselie en de bieslook en hak ze zeer fijn.

Bereidingswijze

Smelt de boter en fruit de wortelen zachtjes aan (15 a 20 min). Ze mogen niet donker worden. Breng de bouillon aan de kook en voeg wortelen met soofvocht toe. Laat dit 10 min. zachtjes trekken. Maak op smaak met peper. Serveer heet en bestrooi met de fijngehakte kruiden.



Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van avanderspek
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Dit nummer in Smult: o.a, de lekkerste hachee, coq au vin en andere traditionele gerechten met een nieuwe twist. Profiteer nu 5 X Smult met 30% korting! Profiteer nu!… Lees verder »

Top