Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Portsaus

  • Internationaal
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

2 sjalotten, 1 dl rode port, 2 dl bouillon, 1/8 liter slagroom, z p, 1 tl suiker



Romige portsaus, heerlijk bij vleesgerechten.

Bereidingswijze

Sjalot snipperen en ca 3 minuten fruiten in bakvet van vlees. Voeg de port en bouillon toe en breng de vloeistof aan de kook; schraap hierbij aanbaksel van de bodem. Voeg de slagroom toe en laat de saus indikken. Op smaak brengen met p z en suiker.

Leuk recept? Deel het
Reacties (1)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van sjakkel
Dagdeal
Bestel nu »

Geschikt voor zowel zachte als harde ingrediënten.

van 139,95
Alleen vandaag 109,95
Bestel nu »
Kijk voor alle aanbiedingen op:
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top