Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Thaise keuken
  5. Thais Rundvlees

Thais Rundvlees

Door: angelique

  • Thais Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 22-09-1998

Ingrediënten 2 personen


2 runderlappen
rode curry pasta
kokoscreme
ui
knoflook
thaise vissaus
bruine basterd
pandan rijst
groentenbouillonblokje
gemengde salade


Verder heb je nodig


Braadpan
snij plank
klein mesje


Pikant vleesgerecht

Ontdek meer:

Bereidingswijze

-snij de ui in ringen en de knoflook fijn
-verhit een beetje olie in de pan
-peper en zout het vlees
-fruit de ui en de knoflook aan voeg daarna een kleine eetlepel currypasta toe (let op spat)
-bak het vlees rondom bruin
-draai het vuur laag, voeg 2 eetl vissaus toe,1/2 eetl basterd, 4 eetl kokoscreme, 3 dl heet water
-laat dit ongeveer 3 uur sudderen
-kook de rijst in groentenbouillon

Serveertip

Serveren met een gemengde salade en de geurige rijst



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van angelique
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Ontvang nu 5 nummers van Smult voor maar 19,95! Elk seizoen komt een nieuwe Smult en aan het eind van het jaar een extra kerstspecial! Klik hier voor meer!… Lees verder »

Scroll voor meer recepten
Top