Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Risotto Met Kip En Broccoli

  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

250 gram kipfilet, 1 ui, 1 dunne prei, 300 gram broccoli, 2 tomaten, 25 gram boter, 2 el olijfolie, 300 gram risottorijst, 1 mespuntje saffraan, 7 dl kippenbouillon, z p, 200 gram geraspte belegen goudse kaas



Smakelijke risotto met kipfilet, broccoli, prei, tomaat en kaas.

Voorbereiding

Snipper de ui, prei in ringetjes, kip in reepjes, broccoli in roosjes, steeltjes in plakjes. Tomaat in stukjes.

Bereidingswijze

Bak de kip in boter rondom bruin. Voeg zout en peper naar smaak toe. Verhit in andere pan olie en fruit de ui. Voeg rijst en saffraan toe en bak 1 minuut tot alle korrels glanzen. Verwarm intussen de bouillon. Schenk 1/3 van de bouillon bij de rijst en laat de risotto al roerend zachtjes koken tot het vocht is opgenomen. Voeg na 10 minuten de groente toe. Voeg steeds wat bouillon toe. Ga zo door tot dat de rijst gaar is. Strooi de kaas erover.



Leuk recept? Deel het
Reacties (5)
Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van sjakkel
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top