Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Spinazie
  6. Verse Spinazie Roerbak

Verse Spinazie Roerbak

Door: renatevannuland

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 04-03-2000

Ingrediënten 4 personen


Per persoon ongeveer 200-250 gram verse spinazie. Bij 4 personen 1 grote ui, pakje spekjes en 1 bakje (kastanje)champignons. Evt. pijnbompitten


Verder heb je nodig


Grote braadpan


Een snel recept met spinazie

Ontdek meer:

Voorbereiding

Spinazie goed spoelen, ui fruiten, champignons in plakjes of in 4ren

Bereidingswijze

In grote Braadpan ui fruiten , spekjes uitbakken en bakje champignons in plakjes meebakken. Dan uitgelekte spinazie erbij roerbakken totdat het slinkt. Voor serveren overtollig water afgieten. smaakt ook lekker met nog geroosterde pijnboompitten

Serveertip

Lekker met pandanrijst



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van renatevannuland
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Ontvang nu 5 nummers van Smult voor maar 19,95! Elk seizoen komt een nieuwe Smult en aan het eind van het jaar een extra kerstspecial! Klik hier voor meer!… Lees verder »

Scroll voor meer recepten
Top