Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Verse Spinazie Roerbak

Door: renatevannuland

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  
  • Geplaatst op

Ingrediënten 4 personen


Per persoon ongeveer 200-250 gram verse spinazie. Bij 4 personen 1 grote ui, pakje spekjes en 1 bakje (kastanje)champignons. Evt. pijnbompitten


Verder heb je nodig


Grote braadpan


Een snel recept met spinazie

Ontdek meer:

Voorbereiding

Spinazie goed spoelen, ui fruiten, champignons in plakjes of in 4ren

Bereidingswijze

In grote Braadpan ui fruiten , spekjes uitbakken en bakje champignons in plakjes meebakken. Dan uitgelekte spinazie erbij roerbakken totdat het slinkt. Voor serveren overtollig water afgieten. smaakt ook lekker met nog geroosterde pijnboompitten

Serveertip

Lekker met pandanrijst



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van renatevannuland
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Volgend recept
Top