Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Verse Spinazie Roerbak

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

Per persoon ongeveer 200-250 gram verse spinazie. Bij 4 personen 1 grote ui, pakje spekjes en 1 bakje (kastanje)champignons. Evt. pijnbompitten


HULPMIDDELEN

Grote braadpan


Een snel recept met spinazie

Voorbereiding

Spinazie goed spoelen, ui fruiten, champignons in plakjes of in 4ren

Bereidingswijze

In grote braadpan ui fruiten , spekjes uitbakken en bakje champignons in plakjes meebakken. Dan uitgelekte spinazie erbij roerbakken totdat het slinkt. Voor serveren overtollig water afgieten. smaakt ook lekker met nog geroosterde pijnboompitten

Serveertips

Lekker met pandanrijst



Leuk recept? Deel het
Reacties (1)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van renatevannuland
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Eenvoudig koken met een prachtige presentatie: dát is The New Easy van Donna Hay. Nu cadeau bij Smult: samen van € 49,75 voor € 29,95! »… Lees verder »

Ontdek culinair Nederland van 12-14 februari in Utrecht! Bekende koks koken en presenteren live, er zijn wijn- en bierproeverijen, workshops en beleef de Academy for Masterchefs. Mis het niet en krijg nu via Smult 2 kaarten voor slechts € 15 (50% korting!) … Lees verder »

Top