Verse Spinazie Roerbak

  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

Per persoon ongeveer 200-250 gram verse spinazie. Bij 4 personen 1 grote ui, pakje spekjes en 1 bakje (kastanje)champignons. Evt. pijnbompitten

HULPMIDDELEN

Grote braadpan


Een snel recept met spinazie

Voorbereiding

Spinazie goed spoelen, ui fruiten, champignons in plakjes of in 4ren

Bereidingswijze

In grote braadpan ui fruiten , spekjes uitbakken en bakje champignons in plakjes meebakken. Dan uitgelekte spinazie erbij roerbakken totdat het slinkt. Voor serveren overtollig water afgieten. smaakt ook lekker met nog geroosterde pijnboompitten

Serveertips

Lekker met pandanrijst

Leuk recept? Deel het
Reacties (1)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van renatevannuland


Smult is het bomvolle receptenmagazine van Smulweb voor de thuiskok! In elk nummer vind je o.a. ruim 65 lekkere en maakbare recepten voor een seizoen lang kookinspiratie. Nu bij een jaar Smult het bakboek van de bekroonde en 's werelds bekendste meesterbakker cadeau! Een dik basisboek met veel verschillende broden, gebak, onweerstaanbare taarten, koekjes en desserts. Op = op. Bestel Smult hier »

Dagdeal
Bestel nu »

Handig kook- , stoom- en afgietmandje dat in iedere pan past.

van 23,95
Alleen vandaag 14,95
Bestel nu »
Kijk voor alle aanbiedingen op:
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Chai tea latte: een kruidig drankje van specerijen en melk. Op Smulweb vind je verschillende recepten om dit verwarmende drankje te maken.… Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies