Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Vissoep

Door: joost_maghet_weten

  • Nederlands
  •  
  • Geplaatst op

Ingrediënten 4 personen


500 gram kabeljauwfilet
2 uien
1 teentje knoflook
1 blik tomaten op sap
1 kleine groene paprika
2 visbouillontabletten
2 tl Italiaanse kruiden
olie



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Bak in de olie de gesnipperde uien en het uitgeperste teentje
knoflook lichtbruin.
Voeg het blik tomaten op sap en de kleingesneden paprika toe
evenals de visbouillontabletten, 1 liter water en de Italiaanse
kruiden.
Houd de bouillon tegen de kook aan en laat de kabeljauw hierin
ca. 10 minuten garen.
Bestrooi de vissoep met gehakte peterselie.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van joost_maghet_weten
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Volgend recept
Top