Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Rauwkost

Rauwkost

Door: saya

  •  
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 19-02-2000

Ingrediënten 4 personen


Rauwkost bv. wortel-selderij(stengel)-paprika(verschillende kleuren)-retich-radijs-komkommer enz


voor de saus:stukje komkommer-stukje paprika-gesnipperd ui-augurkje-a'dam uitjes-zuur van bv,augurk-kruiden naar smaak en yogonaise

ijsbergsla en peterselie voor garnering



Waarom duur doen als dit ook lekker en makkelijk is
bij ons favoriet op feestjes

Ontdek meer:

Voorbereiding

Maak de rauwkost schoon en snij ze in dikke hapklare stukjes

voor de saus\;snij alles zo fijn mogelijk of gebruik de keukenmachine

voor de garnering;snij de ijsbergsla in dunne slierten en snij de peterselie fijn

Bereidingswijze

Rauwkost is al klaar

de saus; meng de ingredienten met de yogonaise,paar 2 eetl.zuur en de kruiden en doe het in een mooi schaaltje(bv.met een voetje

Serveertip

Zet het schaaltje met de saus in het midden van een grote schaal of bord-doe daar omheen de ijsbergsla-leg dan de rauwkost in een mooi kleurpatroon op de sla

zet op tafel en dip de rauwkost in de saus en genieten maar



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van saya
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Ontvang nu 5 nummers van Smult voor maar 19,95! Elk seizoen komt een nieuwe Smult en aan het eind van het jaar een extra kerstspecial! Klik hier voor meer!… Lees verder »

Scroll voor meer recepten
Top