Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Gefrituurde Marsreep!!!

Door: frija

  • Frans
  •  
  • Geplaatst op

Ingrediënten 1 personen


1 Mars (of Nuts of Snickers)* bloem* water* kaneelpoeder* zout en peper* frituurolie*


Verder heb je nodig


Frituurpan, keukenpapier, kom.


Een heel gek recept dat ik pas ergens vond, maar me bereleuk lijkt voor de kinderen!

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Zorg dat de Mars uit de diepvries komt en stijf bevroren is. Maak een stevig pannekoekenbeslag van bloem en water. Roer er een beetje zout ,peper en kaneelpoeder door. Verhit de frituurolie tot 160 graden. Wentel de ijskoude Mars door het beslag en bak de Mars ca. 12 seconden in de hete olie. Schep de Mars uit de pan en wentel hem opnieuw door het beslag. Nu wordt de Mars nogmaals gebakken gedurende 1 minuut, tot het beslag lichtbruin kleurt en knapperig is. Mars heel even op keukenpapier laten uitlekken en meteen opeten.

Serveertip

Leuk voor een verjaarspartijtje voor de kleine en grote kinderen!



Deel dit recept

Reacties (7)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van frija
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Volgend recept
Top