Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Vissoep

  • Montignac
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

Diverse groenten, b.v. ui, paprika, courgette, champignon, tauge. Vooral veel groenten! Vis, b.v. schol, kabeljauw, koolvis. Bouillon 1 liter, olie en peper.



Een stevige maaltijdsoep

Voorbereiding

Was en snij de groenten grof.
Snij de vis in grote stukken.
Verwarm de bouillon.

Bereidingswijze

Roerbak de diverse groenten snel en kort, peper naar smaak. De warme bouillon erbij doen en even aan de kook laten komen. Dan het vuur klein draaien en de vis toevoegen. Als je tauge gebruikt, die pas enkele minuten voor het serveren toevoegen.

Serveertips

Voor de niet Montignaccers, stokbroodje erbij of een sneetje stokbrood gegratineerd met kaas in de soep serveren.



Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ingridmaria
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Dit nummer in Smult: o.a, de lekkerste hachee, coq au vin en andere traditionele gerechten met een nieuwe twist. Profiteer nu 5 X Smult met 30% korting! Profiteer nu!… Lees verder »

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Top