Bolo Di Pan

  • Nederlands Nagerecht
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

25 g boter
8 oud witte boterhammen
2 dl melk
2 El. bloem
1 Tl. bakpoeder
2 Tl. kaneelpoeder
3 El. suiker
1 ei
0,5 El. citroensap
4 El. rozijnen
4 El. sukade.


Een lekker nagerecht vooral op maandag als er brood is overgebleven van het weekend.

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 g C. Vet 4 ovenvaste schaaltjes in met een beetje boter. Week de boterhammen in de melk en prak ze met een vork fijn. Roer de bloem met het bakpoeder, de helft van het kaneelpoeder en 2 eetlepels suiker door elkaar. Voeg het met het ei, het citroensap, de rozijnen en de sukade aan het broodmengsel toe en roer het goed door. Verdeel het broodmengsel over de schaaltjes. Bestrooi het met de rest van de suiker en het kaneelpoeder. Verdeel de rest van de boter erover. Bak het broodtaartje in de voorverwarmde oven in ca. 20 minuten goudbruin en gaar. Serveer met een bolletje ijs of een paar parten mango.

Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van sjeeny
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Stuur jouw lekkerste recept in met verse ingrediënten van het land en maak kans op een WARE SMAAK kookworkshop van Estée (winnares MasterChef) in haar eigen restaurant. Doe mee!… Lees verder »

In JAN Geen vlees staan 120 succesrecepten zonder vlees uit JAN Magazine. Voor iedereen die van snel, simpel maar verantwoord koken en eten houdt. Koop `m nu voor 19,95 … Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies