Heldere Bouillonsoep Met Kervel

  • Nederlands
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

250gr. champignons - 1 liter vleesbouillon - citroensap - 1 potje kervel - peper en zout


Bereidingswijze

Maak de champignons schoon en snij ze in plakjes. Breng de bouillon aan de kook, voeg daarna de champigons
toe en laat de soep ongeveer 15 min. zachtjes inkoken. Breng de soep op smaak met peper en zout. Vlak voor het
opdienen plukjes kervel door de soep roeren.

Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jos_v_p
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies