Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Heldere Bouillonsoep Met Kervel

Door: jos_v_p

  • Nederlands
  •  
  • Geplaatst op

Ingrediënten 4 personen


250gr. champignons - 1 liter vleesbouillon - citroensap - 1 potje kervel - peper en zout



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Maak de champignons schoon en snij ze in plakjes. Breng de bouillon aan de kook, voeg daarna de champigons
toe en laat de soep ongeveer 15 min. zachtjes inkoken. Breng de soep op smaak met peper en zout. Vlak voor het
opdienen plukjes kervel door de soep roeren.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jos_v_p
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Volgend recept
Top