Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Thaise keuken
  4. zoute eisaus

zoute eisaus

Door: ikkes

  • Thais
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 05-01-2000

Ingrediënten 4 personen


4 kleine rode pepers
2 teentjes knoflook
2 hardgekookte zoute eieren
25 gr (2 eetlepels) palmsuiker
25 ml (2 eetlepels) vissaus
50 ml (1/4 kop) vers lime-sap
25 ml (2 eetlepels) kokos-olie



Ontdek meer:

Bereidingswijze

- Doe de pepers en de knoflook in een vijzel en stamp goed.
- Pel de eieren, hak ze in brokken en doe ze ook in de vijzel samen met de palmsuiker.
- Ga door met stampen totdat het mengsel glad is, roer dan de vissaus en het lime-sap erdoor en roer alles goed door elkaar.
- Verwarm de olie in een pan bak het mengsel al roerend gedurende twee-drie minuten.
- Laat het afkoelen voor het op te dienen.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ikkes
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Ontvang nu 5 nummers van Smult voor maar 19,95! Elk seizoen komt een nieuwe Smult en aan het eind van het jaar een extra kerstspecial! Klik hier voor meer!… Lees verder »

Scroll voor meer recepten
Top