Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Zalm-Avocado Mousse

Door: inekevandongen

  • Mexicaans Voorgerecht
  •  
  • Geplaatst op

Ingrediënten 2 personen


1 avocado
blikje gerookte zalm
klein uitje
kleine tomaat
peper
zout
citroensap



Voorgerecht, opgediend in halve avocadoschil

Ontdek meer:

Voorbereiding

Geen

Bereidingswijze

Halveer de avocado, haal de pit eruit en lepel het vruchtvlees er voorzichtig uit.
De schil moet heel blijven!
Prak dit fijn, doe er wat citroensap door en zet even opzij in een afgesloten bakje met pit erin.
Snij nu het uitje heel fijn, evenals de tomaat en prak dit door de zalm.
Daarna meng je dit alles met de avocado.
Afmaken met peper en zout en in de halve avocadoschillen lepelen.

Serveertip

Opdienen in de avocadoschil.
Als je gek bent van kaas kun je er ook wat geraspte belegen kaas doorheen mengen en er overheen strooien en het dan even onder de grill zetten.



Deel dit recept

Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van inekevandongen
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Volgend recept
Top