Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

gebakken paprika

Door: ilde

  • Spaans
  •  
  • Geplaatst op

Ingrediënten 4 personen


4 rode paprika's
6 hele teentjes knoflook
peper en zout
olie(olijf) om in te bakken
stokbrood of ciabatta


Verder heb je nodig


Bakpan met hoge rand of wok


In olie gebakken paprika

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Was de paprika's
pel de teentjes knoflook
laat een flinke scheut olie in de pan heet worden en leg de paprika's in de pan.
leg de knoflookteentjes erbij en laat de parika's bakken totdat ze zwart aan alle kanten zijn en de knoflook gaar is ongeveer 15 minuten.
haal de parika's uit de pan en haal de schil eraf.ze zijn nu lekker zacht en lekker bij stokbrood of ciabatta.op het brood kun je de gare knoflook smeren of samen met de paprika serveren.

Serveertip

Het is een tapa gerecht dus lekker bij wijn of droge sherry



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ilde
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Smult is het lekkerste kooktijdschrift voor de hobbykok. Ieder kwartaal verschijnt er een nieuw nummer boordevol kookinspiratie voor bij jou aan tafel. Alleen nu ontvang je voor €19,95 5 nummers Smult!… Lees verder »

Scroll voor meer recepten
Top