gebakken paprika

  • Spaans
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

4 rode paprika's
6 hele teentjes knoflook
peper en zout
olie(olijf) om in te bakken
stokbrood of ciabatta


HULPMIDDELEN

Bakpan met hoge rand of wok


In olie gebakken paprika

Bereidingswijze

Was de paprika's
pel de teentjes knoflook
laat een flinke scheut olie in de pan heet worden en leg de paprika's in de pan.
leg de knoflookteentjes erbij en laat de parika's bakken totdat ze zwart aan alle kanten zijn en de knoflook gaar is ongeveer 15 minuten.
haal de parika's uit de pan en haal de schil eraf.ze zijn nu lekker zacht en lekker bij stokbrood of ciabatta.op het brood kun je de gare knoflook smeren of samen met de paprika serveren.

Serveertips

Het is een tapa gerecht dus lekker bij wijn of droge sherry

Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ilde


Smult is een 90 pagina’s dik tijdschrift vol recepten voor de hele familie. Van cheesecake tot aan risotto, alles is stap voor stap te maken en enorm lekker! Het blad verschijnt 4x per jaar: elk seizoen ruim 60 nieuwe recepten. Deze maand bij Smult: de luxe Bredemeijer Duet Classic theepot met 70% korting! Op = op.
Bekijk de actie »

Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Go-Tan is op zoek naar familierecepten en mooie herinneringen. Doe mee met jouw familierecept en maak kans op een Go-Tan pakket of een plaatsje in het Go-Tan familiereceptenboek! … Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies