Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

gebakken paprika

  • Spaans
  •  
  • Geplaatst op
INGREDIENTEN 4 personen

4 rode paprika's
6 hele teentjes knoflook
peper en zout
olie(olijf) om in te bakken
stokbrood of ciabatta


HULPMIDDELEN

Bakpan met hoge rand of wok


In olie gebakken paprika

Bereidingswijze

Was de paprika's
pel de teentjes knoflook
laat een flinke scheut olie in de pan heet worden en leg de paprika's in de pan.
leg de knoflookteentjes erbij en laat de parika's bakken totdat ze zwart aan alle kanten zijn en de knoflook gaar is ongeveer 15 minuten.
haal de parika's uit de pan en haal de schil eraf.ze zijn nu lekker zacht en lekker bij stokbrood of ciabatta.op het brood kun je de gare knoflook smeren of samen met de paprika serveren.

Serveertips

Het is een tapa gerecht dus lekker bij wijn of droge sherry



Leuk recept? Deel het
Reacties (0)


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ilde
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Dit nummer in Smult: o.a, de lekkerste hachee, coq au vin en andere traditionele gerechten met een nieuwe twist. Profiteer nu 5 X Smult met 30% korting! Profiteer nu!… Lees verder »

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Top